Van de regen in de drop

‘Shit’, dat is wat ik dacht toen ik de eerste druipneus zag bij Baptiste. Eerst bereikte ik mijn eigen persoonlijk dieptepunt, enkele dagen later werd het zelfs nog erger.  Echter, geheel onverwacht, ging het plots beter met Baptiste.
Spruw weg? Geen idee eigenlijk want ik ben nog steeds aan het behandelen…
Reflux beter? Wederom, geen idee…
Echter, van de één op de andere dag verdwenen zijn urenlange huilbuien, en zo verdween ook mijn zwart gevoel. Al moet ik toegeven: de angst is groot dat de misérie terugkeert. Mijn hart slaat dan ook telkens over wanneer hij huilt en ik hem niet begrijp, hem niet onmiddellijk getroost krijg.

 Maar toch, elke dag een beetje beter, tot, jawel, de druipneus…
Gisteren de ontdekking van de dag…
1000 keer ‘shit’…
Overal verhalen over RSV…
Ik houd mijn hart vast, hoop dat het bij een klein hoestje en een druipneusje blijft.
Laat ons alsjeblieft gespaard blijven van dat gruwelmonster of gelijk welk ander monster.
Het mag ook wel eens gewoon goed beginnen gaan,
daar ben ik helemaal klaar voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties

 1. Oh ja, dat had ik ook bij mijn jongste. Zelf was ik helemaal gesloopt en dan als er bezoek kwam sliep hij net en kreeg ik als antwoord, maar hij slaapt toch goed. En dan hoopte ik stilletjes dat het bezoek snel opkraste zodat ik nog wat kon rusten voor de hel weer losbarstte. Ik duim mee voor GEEN rsv.

 2. liters fysiologisch water om die druipneus aan te vallen!
  Wij hebben ook ooit zo'n winter gehad, de tweede altijd ziek, van spruw naar verkoudheid en terug naar spruw… Daardoor de wens van een 3e kind uitgesteld. Maar na regen komt altijd zonneschijn! Volhouden, het gaat weer beteren!
  En ondertussen duim ook ik mee op geen rsv!

 3. Hier continu druipneuzen, snottebellen, hoestbuitjes,… Maar dat gaat altijd vanzelf over. Meestal zet de zoon het over op het lief en mezelf en zijn we er mottiger van dan hij.
  Ik ook altijd beetje schrik voor RSV, maar goed spoelen, kamers elke dag 10 minuten tot een kwartier verluchten en onze pruts genoeg laten drinken tussendoor helpen hier precies wel goed.
  Draag zorg voor jullie (incl. jezelf!). Ik duim alvast mee!