Tijdje geleden alweer dat ik hier één van mijn succesreceptjes deelde. Dus bij deze doe ik het nog maar eens. Deze keer een vegetarische schotel die super simpel is om klaar te maken. En als ik super simpel zeg, dan is het ook echt zo! Dus bij deze: mijn vegetarische schotel met Manna bolognaise saus.
Wat heb je nodig?
- 1 pot Manna vegetarische saus bolognaise.
- Olijfolie
- 2 x Zoete paprika
- 1 x Aubergine
- 1 x Courgette
- Kruiden (naar smaak)
- Extra tomatenpulp
- Mozzarella
- Geraspte kaas
Hoe maak je het klaar?
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Was alle groentjes en snij ze in dunne plakken.
- Grill de groenten en gebruik hierbij eventueel wat olijfolie.
- Warm de Manna saus bolognaise op en voeg hieraan extra tomatenpulp toe en de nodige kruiden om op smaak te brengen.
- Snij reepjes mozzarella.
- Neem een ovenschotel en maak nu lasagnegewijs een schotel. Start met Mozzarella, saus, daarna laagje groenten, terug saus, mozzarella, … Je hoort het al, het steekt zo nauw niet, zo lang je maar afwisselt. Eindigen doe je met een laagje saus en daarover strooi je heerlijke geraspte kaas.
- De ovenschotel mag 30 tot 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Geniet van deze heerlijke vegetarische schotel bolognaise!