Tenerife is door z’n zonovergoten stranden, majestueuze bergen, kleurrijke cultuur en een overvloed aan kindvriendelijke activiteiten, een droombestemming voor gezinnen. Als het gaat om een gezinsvakantie, is de keuze van de verblijfplaats even belangrijk als de bestemming zelf. Een toffe plek om te overnachten en te zijn, kan bij reizen met kinderen zo een groot verschil uitmaken. Omdat het een uitdaging kan zijn om een hotel of vakantiewoning te vinden als gezin, deed ik het zware werk en stelde een lijst samen van de tofste familieverblijven op Tenerife. Ik deelde ze op in drie verschillende regio’s. Ontdek dus 10 x verblijven met kinderen op Tenerife en begin nu al je volgende vakantie te plannen.

Dit artikel bevat affiliate links wat je niets kost, maar wanneer je via deze links reserveert of iets aankoopt, steun je ons werk.

Verblijven in het Noorden van Tenerife: een schat aan cultuur en natuur

Ontdek het noorden van Tenerife, een streek die ongetwijfeld de harten van natuurliefhebbers en cultuurjagers zal veroveren. Deze regio, met zijn weelderige groene landschappen, historische steden en adembenemende kustlijn, biedt een unieke mix van Canarische charme en schilderachtige schoonheid. Als gezin kan je zowel het Anaga gebergte intrekken als genieten van de prachtige stranden in deze regio. Laten we dus samen enkele opties verkennen van waar je met je gezin in het Noorden van Tenerife kunt verblijven. Want zeg nu zelf: na een toffe dag kunnen verder genieten in een toffe vakantiewoning of een zalig hotel, dat is toch gewoon de max?!?

Het hart van Tenerife: accommodaties voor gezinnen in het beste van beide werelden

Als je het moeilijk vindt om te kiezen tussen het idyllische noorden en het zonnige zuiden van Tenerife, waarom dan niet het beste van beide werelden ervaren in het hart van het eiland? Deze regio, die de charmes van het noorden en het zuiden naadloos met elkaar verbindt, biedt een scala aan onvergetelijke ervaringen. Als wij terugkeren naar Tenerife, kiezen wij er sowieso voor een langere tijd ergens tussenin Noord en Zuid te verblijven. Vaak scoor je hier ook betere plekken tegen voordelige prijzen. Laten we samen de tofste plekken voor gezinnen tussen het noorden en het zuiden van Tenerife ontdekken.

Het Zuiden van Tenerife: verblijven bij zon, zee en eindeloos plezier

Verlang je naar een zonovergoten vakantie vol met stranddagen en plezier voor het hele gezin? Dan is het zuiden van Tenerife de plek voor jou. Omdat je in het zuiden de meeste kans hebt op stralend weer, is het hier drukker dan elders op het eiland. Hierdoor is het toerisme erg ontwikkeld en kun je het soms ervaren als too much. Bovendien liggen de prijzen van verblijven hier veelal hoger. Maar gelukkig kan je ook hier nog toffe plekjes vinden om te verblijven met je gezin.

Wat je ook nog interessant kan vinden:
Tenerife met kinderen: de leukste uitstappen + kidsproof tips
Voordelig vliegtuigtickets naar Tenerife boeken
Tips om een auto te huren op Tenerife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.