Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Vergeet me nietje

10 december 2017
vergeet me nietje dementie audio podcast

Vergeet me nietje

10 december 2017

vergeet me nietje dementie audio podcast

Deze keer geen blogpost vol woorden. Geen aaneenschakeling van letters, die meestal in sneltempo getypt worden. Zelfs scoren in Google zal minimaal zijn, want die houdt niet van pagina’s met weinig woorden. Maar soms is er meer dan dat. Zet je dus even achterover, druk op play en sluit je ogen. Ik presenteer je mijn audio-opdracht voor school: “Maak een audiofragment van 3 minuten lang met een plant in de titel en een vreemde en iets bruisend in het verhaal.” 

 

3 Comments

 • Karen 11 december 2017 at 07:22

  Mooi gemaakt. Aangrijpend.

 • Goofball 13 december 2017 at 13:18

  Mooi en confronterend omdat ik met dit thema in mijn familie ook volop te maken heb. Hiervan had ik best wel een langere podcast willen beluisteren.

 • eskonpeupejer 11 oktober 2018 at 09:04

  ik hoor nu pas die podcast ! heel mooi gedaan ! heel pakkend ! terecht dus de primus van de klas !!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×