• Ik werkte jarenlang als creatief beeldend therapeut in een psychiatrisch
 • Het was een intense dag met vooral veel spanning voor
 • Omdat ze nog steeds mijn baby is en ik het
 • Hier is hij dan toch een deeltje van mijn Sirocco
 • Van die weekends met een gouden randje waardoor het steekt
 • Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op onze
 • Jullie hadden nog het resultaat tegoed van mijn gele project
 • Ik wou vandaag heel trots mijn nieuwste naaisel tonen Het

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Vier het leven: Céleste is twee!

26 april 2019
Verjaardag Céleste

Vier het leven: Céleste is twee!

26 april 2019

Verjaardag Céleste Op 22 maart werd Céleste twee jaar. Amper te geloven. Waar is al die tijd naar toe? Van dat kleine baby’tje dat supersnel ter wereld kwam groeide ze uit tot een pittige peuter. Eentje die weet wat ze wil. Dat we daar nog verhalen gaan kunnen over schrijven, dat weet ik wel zeker. We vierden natuurlijk feest. Met een barbecue, zelfgemaakte taart en natuurlijk ook cadeautjes. Daar was ze trouwens dadelijk erg duidelijk over. Die deelt ze niet. Gelijk heeft ze. Al hadden de anderen bijzonder veel interesse… En natuurlijk: ze had ook een zelfgemaakte jurk aan. Eentje die ik de avond voordien nog snel inéén naaide.

Zoals zo vaak koos ik voor een Tinny Dress, maar ik paste het rugpand aan. Geen blinde rits. Wel een open rug met bovenaan een sluiting. Het stofje komt van bij de Stoffenkamer. Mijn vaste plaats om stofjes te halen. Toen ze de jurk aantrok, maakte mijn hart trouwens een sprongetje. Zo mooi vind ik hem…

Maar bon, voor nu laat ik gewoon de beelden spreken…

Verjaardag Céleste
Axelle maakte een tekening speciaal voor haar zusje!

Verjaardag Céleste
Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste

 

Verjaardag Céleste
De BlaBla Blocks van Vtech zijn hier al een tijdje een voltreffer. Daarom kreeg Céleste voor haar tweede verjaardag de treinset cadeau. Niemand had toestemming om hem aan te raken… Let vooral ook op dat chocomondje!
Verjaardag Céleste
Zusjes…
Heerlijk weertje en dus perfect voor een barbecue en gewoon chillen met die billen.

Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste Verjaardag Céleste
Verjaardag Céleste

Verjaardag Céleste
De jarige mag de zelfgemaakte taart voorproeven!

1 Comment

 • withlovebyeva 27 april 2019 at 07:54

  Die foto’s met de taart zijn zalig!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×