Vintage Trailers (KCW #1 – Summer 2015)

Toen KCW zijn nieuwe datum aankondigde, moest ik even vloeken. Net in verlof, op reis! Al snel gingen mijn radartjes werken. Voor mezelf vervroegde ik de datum. Dus terwijl jullie nu proberen minstens één uur per dag te naaien, deed ik dat vorige week. Ik geniet nu van lekker eten, goed weer en leuke dingen en krijg bovendien de perfecte locaties om de naaisels te fotograferen! Vandaag project één! 
Toen deze stof arriveerde bij ons was ik meteen verkocht. Bovendien het perfecte stofje voor het vakantiethema van KCW. Dinsdagmorgen trok ik met Axelle vroeg in de ochtend richting de koeien, die een beetje verder van ons hotel in de wei staan. Ze was dolenthousiast… 😉 
Extra veel foto’s… u moet het mij vergeven! 😉
Het patroon is dat van de Tinny Dress! Wat had u anders gedacht? I.p.v. een rimpelrok, werkte ik deze keer met plooien. Wederom een prachtig resultaat. Ik verwerkte ook een zichtbare rits in het rugpand. Zo moest ik ook geen moeite doen om de print te laten doorlopen… 😉

Afhankelijk van de tijd komen de andere projecten deze week nog op de blog, maar volgende week kan even goed… 
Vakantie…
Weet u wel? 😉 
Stof: 
Patroon:
Tinny Dress – Straight Grain

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 reacties

  1. Ik had dezelfde reactie toen ik de datum zag, ik wil zo graag voor het eerst meedoen maar wij zijn ook op vakantie (lang leve de zon in Zuid-Frankijk!). Om alles een week vooruit te schuiven (of 2 hadden dat moeten zijn in mijn geval), daar heb ik niet aan gedacht. Ach ja, hopelijk past het volgende keer wél! Geniet nog van jullie vakantie!!

  2. Het is je vergeven! Prachtige fotootjes van een prachtige meisje op een prachtige locatie! Geniet met volle teugen van de vakantie! Hopelijk een stralende zomer zonder microben!

  3. Knap jurkje! En kindje natuurlijk 🙂
    Leuk toch hé dat die nog zo kunnen genieten van zoiets klein, spijtig dat dat toch een beetje verloren gaat allemaal bij het volwassen worden 😉