• HAPPY BIRTHDAY TO ME MYSELF AND I 34 jaar niet
 • Eigenlijk wil ik roepen dat het niet meer gaat Maar
 • Good night sleep tight dont let the bedbugs bite
 • Ik tover woensdag om naar frietjeswoensdag Kwestie het mijn leven
 • Tradities om in ere te houden de kerstboom door de
 • Ik moet toegeven originele cadeautjes bedenken om cadeau te geven
 • Familyselfie just the way we are Gezinsfotos met allemaal de
 • Blij dat het weekend is dat ik hopelijk een tranendal

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Van onzekere therapeut naar creatieve freelancer #3 #devlog

17 februari 2018
vlog

Van onzekere therapeut naar creatieve freelancer #3 #devlog

17 februari 2018

vlogMijn stage, daar hoorden ook nog eens drie opdrachten bij. Twee blogs, die jullie hier al konden lezen, en één vlog. Afgelopen maanden experimenteerde ik daarom al eens met mezelf filmen. Dat gegeven blijf ik moeilijk vinden. Wie weet is de vlog voor school echter een eerste aanzet om hiermee verder te gaan experimenteren. In Premiere werken vind ik namelijk heel erg tof. Het filmen is dus nog niet wat het moet zijn, maar ik probeerde mij toch enigszins uit te leven. En zo krijgen jullie alvast een blik op mijn stage en Yapado. Dus, kijken jullie even mee?

2 Comments

 • Kelly 18 februari 2018 at 19:15

  Hele leuke vlog om eens te kunnen meekijken in jouw dagelijks leven tijdens je stage!

 • marie 19 februari 2018 at 11:39

  Voorbij het Elvea assortiment lopen in de winkel zal nooit meer hetzelfde zijn 😉 Goed gedaan, die stage!!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×