Was het nu dag 3, 4, 5 of 6?

Kids Clothes Week
Maar welke dag? 
Ondanks mijn vergetelheid naaide ik deze week behoorlijk veel. Echter, veel kan ik er nog niet van tonen! Maar het komt wel… 
Deze week zette ik de schaar in het flaminogstofje voor Axelle! En u raad het al, het werd verknipt tot een A-lijntje! Snel klaar, leuk resultaat en Axelle heeft de perfecte leeftijd voor deze jurkjes! 
De stof werd gecombineerd met fuchsia polkadots en kam snaps! Ik voegde geen bias onderaan toe. Eenvoud siert! 
Tegenwoordig is Axelle niet meer zo makkelijk te fotograferen! Vanaf ze het toestal ziet wil ze er naar toe kruipen! Stilzitten is niet bepaald haar sterkte kant. Bijgevolg tafelpoten etc. op de foto’s. Er komt wel weer een tijd dat ze vlotjes poseert! (Daar hopen we toch op…)
En u vraagt zich misschien af waarom is het zo stil bij haar? We zijn druk bezig met onze droom en zijn ondertussen met allerlei geheimzinnige projecten bezig, waarover later meer! Blogs lezen lukt nog wel maar reageren niet! Vergeten ben ik jullie dus niet, alleen lukt het niet meer op de meer dan 500 blogs die ik volg, altijd te reageren… Ik hoop op uw begrip! 😉 
Stoffen & fournituren:
Kam Snaps – Kleurenmix.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments