We haalden het naaimachinetje nog eens boven…

Vandaag 38 weken. Dat staat gelijk aan afwachten tot wanneer mevrouwtje van plan is te komen… Ze bezorgd me alvast slapeloze nachten en harde buiken……

by 
Vandaag 38 weken. Dat staat gelijk aan afwachten tot wanneer mevrouwtje van plan is te komen… Ze bezorgd me alvast slapeloze nachten en harde buiken… Bij die laatste vraag ik mezelf dan af: is dat een voorteken dat ze nu snel zal komen? Of gaat ze ons toch nog even laten wachten? 
In afwachting haalde ik de naaimachine nog eens boven om een klein projectje uit te voeren… Geen grootste dingen meer op dit moment, want het lijf kan dat niet meer aan. Ik maakte de omkeerbare kleenex-doos-hoes volgens haar beschrijving. 
Omdat ik die omkeerbaarheid niet echt nodig acht, gebruikte ik gewone oranje stof voor de binnenkant. Een simpel project dat in no time geklaard was! Maar zo heb ik toch nog eens genaaid… Mijn eigen label vergat ik toe te voegen en de doos is niet van kleenex waardoor ze niet helemaal past. (Andere uitsnijding bovenaan.) 
Verder is het huisje proper opgekuist. Het park staat klaar. Het bedje nog niet maar dat mag manlief vandaag of morgen in orde brengen… Er staat nog wat was te wachten en vooral mijn valies is nog niet helemaal af… Die moet ik misschien toch maar snel in orde brengen… ๐Ÿ˜‰ 
Liefs,
Hoogzwangere Lies… ๐Ÿ˜‰ 
Stof: Sammtex Tielt. 
Bias: Veritas. 

8 comments

 1. En ik beviel op 38 weken ๐Ÿ˜‰ Maar ik heb een beetje vals gespeeld want bij mij werd het toen ingeleid.
  Maar toch .. de laatste dagen zijn aangebroken ๐Ÿ™‚ Nog efkes!

 2. ik ben ook drie keer bevallen op 38 weken dus hop hop hop! Valiesjes klaar maken ๐Ÿ™‚ Ik had er telkens twee staan, eentje met mijn spullen en een mini valiesje met die spulletjes voor het mini'tje ๐Ÿ™‚
  En harde buiken willen niet daarom altijd iets zeggen want ik had al van heel vroeg tijdens de zwangerschap harde buiken. Dat is een teken van je lichaam dat je moet rusten ๐Ÿ˜‰

 3. ook hier veel harde buiken gehad en ook de raad gekregen om veel te rusten, hoewel die harde buiken toch echt toenamen naarmate de bevalling dichterbij kwam (al wist ik dat toen nog niet)
  Ik tel mee af; zรณ spannend om je toch nog te kunnen volgen in je (hopelijk) laatste dagen…

  madebyelke.blogspot.be

 4. Dat wachten op het einde was zoooooooo saai, en bij elk pijntje dacht ik : ja nu is het begonnen
  En dan lieten die mij nog langer dan gepland wachten…….
  De pestkoppies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.