·

Webshoptip: Hip And Green

Ik weet niet hoe het zit bij jullie, maar deze mama houdt wel van een beetje online shoppen. Je kan vanuit je luie zetel al het moois bekijken, wegkwijnen en dromen van mooie pakjes in je brievenbus. Nog een belangrijk voordeel van dat online shoppen is dat je makkelijker merkjes vindt waar je anders soms een lange verplaatsing voor moet maken. Een parel van een webshop waar je makkelijk net die andere merkjes terugvindt is ‘Hip And Green‘. De naam van de shop zegt het eigenlijk zelf al: hun aanbod bestaat uit hippe spullen die ook nog eens ecologisch verantwoord zijn.Webshop Hip And Green Webshop Hip And Green

Een groot pluspunt bij Hip And Green is de keuze van de collectie. Anouk biedt er kleren aan die helemaal in onze stijl passen. Voor Axelle ben ik helemaal gek van Papu Stories. Het is een Fins merk dat ervoor zorgt dat je gemakkelijk kleertjes uit hun verschillende seizoenen kan combineren met elkaar. U denkt misschien: “Ja, allemaal goed en wel. Maar tegen dan zijn die toch lang afgewassen?”  Wel, check de foto’s maar eens. Axelle droeg dat gestreepte kleedje al gigantisch vaak en het zag dus al vaak de binnenkant van de wasmachine. Van afgewassen toestanden is er helemaal nog geen sprake! Ook voor Baptiste haal ik hier mijn hartje op. Op de foto zie je hem in kleertjes van Moi en Mainio.

Maar Anouk biedt nog zoveel meer aan in haar webshop. Denk aan Lion of Leisure dat hand geprint wordt in Antwerpen.  Of aan Smalls. Een nog relatief onbekend merk dat merino onderhemdjes aanbiedt. De hemdjes voelen echter niet aan als merinowol en zijn superzicht. In de winter lekker warm, in de zomer lekker afkoelend. Naast kleertjes vind je er ook nog mooi een duurzaam speelgoed, zoals de tenten van Deuz. 

Affain, eigenlijk teveel om op te noemen. Ga gewoon zelf even snuisteren op de Hip-And-Green-webshop en geniet van al dat moois!

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Hip And Green.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.