Oostende hotelcheques
· ·

Win HotelCheques voor een weekendje Oostende

Jullie weten allicht wel al dat ik er graag op uit trek. Pas op, begrijp me niet verkeerd he. Ik ben dus echt mega graag thuis. Er gaan hier best wel wat weekendjes voorbij dat wij niks speciaals doen. Thuis doen en niks doen kan zalig zijn. Nu ja, niks doen is relatief met vier kinderen in huis. Maar u begrijpt he?!? Maar van teveel niksen word ik onrustig. Sorry huisgenoten! Daguitstapjes weg, weekendjes weg of op reis gaan: daar leef ik nu éénmaal voor! Daguitstappen of weekendjes weg plannen we vaak richting onze Belgische kust. En meer bepaald richting Oostende. ‘t Is misschien omdat ik daar geboren ben dat ik er zo graag naartoe trek. Maar verder is het ook zo dat Oostende de laatste jaren echt heeft ingezet op het leuker maken van hun stad. Zelf ben ik het meeste fan van hun kunstproject “The Chrystal Ship”. Dat blijft permanent te bezichtigen in Oostende. Maar daarnaast organiseren ze super vaak andere leuke kunstige projecten.
Oostende hotelcheques
Oostende hotelcheques
Naast kunst heeft Oostende vooral ook als extra troef de zee, ah ja! Want de zee, die zorgt bij mij altijd voor een gevoel van vrijheid en adem. Bovendien kan je met de (gratis!) overzet naar het rustige gedeelte van Oostende. De kant van Fort Napoleon en de duinen. En, het strand is daar echt heerlijk. Stiekem durf ik al eens dromen van een appartement daar. Maar voorlopig blijft dat nog bij stiekem dromen…
Oostende hotelcheques
Oostende hotelcheques
Processed with VSCO with hb1 preset
Tot die tijd blijven we dus met plezier korte weekendjes of zelfs slechts een dagje richting Oostende trekken. En ik heb goed nieuw want Toerisme Oostende lanceerde recent iets nieuws dat mega interessant is voor iedereen die net zoals wij er graag eens op uit trekt. Je kan bij hen HotelCheques aankopen die je cadeau kan doen aan iemand die graag richting het zeetje trekt. Elke cheque heeft een waarde van 25 euro en  je bepaalt zelf hoeveel je er aankoopt voor jouw cadeaudoosje. Dit kan online op deze pagina of aan de balie van Toerisme Oostende vzw. Een ideaal cadeautje lijkt me dat voor de feestdagen, nietwaar?!? Maar er is meer, ah ja, want ik mag van Toerisme Oostende zowaar HotelCheques ter waarde van €200 weggeven. Hoe zalig is dat? Die kan je dan jezelf cadeau doen of nog aan iemand anders schenken onder de kerstboom.
Oostende hotelcheques

Wat moet je daarvoor doen?

‘t Is simpel. Vertel in een reactie aan wie je deze HotelCheques van Toerisme Oostende zou geven en/of wat je leuk vindt aan de stad Oostende. Je mag dus ook zeggen dat je je eigen gezin trakteert op een weekendje he. Dat verstaan we hier helemaal. Deel je deze wedstrijd op je Facebookpagina of Instagramstories en/of feed, dan maak je telkens een extra kans op winnen. Vergeet echter niet @Liesellove.be en @Visitoostende te taggen zodat we weten dat je ook via die weg meedoet. Meedoen kan tot en met 19 december! 20 december maak ik de winnaar bekend. Belangrijk is dus wel dat je 20 december even komt piepen als je gewonnen hebt want 21 december versturen we de HotelCheques zodat ze nog op tijd aankomen voor Kerstdag.   –> GIVE-AWAY afgesloten! De winnaar mag mij asap contacteren met zijn adresgegevens. Dan komt het pakje met hotelcheques naar je toe! 🙂
Alvast veel succes en wie weet tot in Oostende he?!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

69 reacties

 1. Uitwaaien aan de zee…
  wie neem ik mee?
  Mn dochter die het verdient,
  of mn man,die op deze moment de kerstboom versiert?
  ik weet dat ik er met beide van geniet .
  Ze zullen alle 2 met plezier mn rolstoel duwen,
  met haar ga ik in de winkels gluren ,
  met hem misschien wel saunakuren!
  In Oostende is het altijd goed ,
  t’is daar dat je zijn moet !

  1. Ik zou super graag nog eens naar Oostende gaan met mijn man en dochter. Het jaar 2018 was voor ons een zwaar jaar gezien de gezinsuitbreiding niet zo vlot verliep (1 buitenbaarmoederlijke zwangerschap en 1 miskraam op 11 weken). Fysiek was het dus wel zwaar. In 2019 wil ik focussen op alles wat ik wel heb. En een weekendje Oostende met mijn man en dochter stond sowieso al op m’n wishlist. Een super leuke combinatie van wat kunst met de zee, lekker eten en heel leuk shoppen! Net wat we nodig hebben ❤️.

 2. Ik doe heel graag mee, en zou de bon cadeau geven aan mijn liefje. Omdat we al weken (maanden) naast elkaar leven en we heel veel deugd zouden hebben van een weekendje met ons 2.

 3. Oostende zit al even in ons hart. Via de cheques zou ik graag mijn schat van een man bedanken voor alles wat hij in ons gezin doet. Hij verdient die beloning dubbel en dik!

 4. Ik doe graag mee voor mijn eigen gezin omdat ik als voornemen heb samen meer leuke dingen te doen in het nieuwe jaar. Onlangs bezochten we al de spiekpietjes en volgden we jouw tip van de overzetboot in Oostende, dat vonden mijn dochtertjes geweldig leuk!

   1. Ongeveer 14 jaar geleden gingen mijn toenmalig vriendje en ik op ons eerste reisje samen naar Oostende. We kampeerden in Bredene en fietsten elke dag naar de stad. Zou wel heel tof zijn om dat eens opnieuw te doen, nu met de twee zonen erbij. En wat luxueuzer dan toen 😀

 5. Ik zou het schenken aan mijn zoon en de lieve mexicaanse schoondochter. Ze hebben de laatste maanden wat veel pech gehad , in julli is monica naar mexico gegaan bij haar familie , mijn zoon zou in september nakomen , maar eind augustus is hij gevallen met de fiets , heup gebroken en dus geen vakantie in mexico , moni is zo vlug mogelijk teruggekomen en heel erg toen ze terug was is haar beste vriend plots overleden , om die moeilijke tijd vlug te laten vergeten zou ik hun graag deze vakantie kado doen . Het zou hun tweetjes heel veel plezier doen . Ik duim .
  Groetjes
  Doortje

 6. Mijn berichtje is niet verzonden dus probeer ik nog eens . Ik zou de vakantie kado doen aan mijn zoon en lieve mex icaanse schoondochter . Ze hebben sinds augustus al wat pech gehad. In julli vertrok moni naar haar familie in mexico city , begin september zou mijn zoon nakomen , maar , eind augustus is hij gevallen met de fiets …. Heup gebroken . Alles moest geanuleerd worden (ze zouden drie weken rond reizen ,) moni is zo vlug mogelijk terug gekomen en zo erg maar toen ze net terug was overleed heel plots haar beste vriend . Om deze moeilijke periode af te sluiten zou dit reisje heel leuk zijn dus ik duim
  Groetjes
  Doortje

 7. De Ensor expo staat hoog bovenaan m’n wishlist en ook ‘t zou ook de eerste keer zijn dat we met onze zoon (2) naar de Belgische kust gaan! Fingers crossed x

 8. Ideaal voor ons gezin! Hoog tijd om nog eens naar zee te gaan met man, zoon en hond. Zoon is al 1,5 jaar en nog maar één keer aan de Belgische kust geweest!
  En dan weet ik meteen wat onder de kerstboom te leggen voor mijn man!

 9. Gent is nog steeds mijn grootste liefde maar sedert een paar jaar heeft ook Oostende mijn hart gestolen en noem ik het stiekem zelf Gent aan zee 😉 We organiseerden er 3 jaar gelden zelfs een vrijgezellendage die zo leuk was dat we al twee maal terugkeerden en het dan maar topwijvendagje doopten 😊 Een verblijf in Oostende zou het perfecte kerst- en verjaardagsgeschenk voor dit decemberkind en dan neem ik de huisgenoten heel graag mee

 10. Ik zou het mezelf kado doen. Wat op de sukkel nu en die zeelucht zou mij toch deugd doen. En wie neem ik dan mee? Mijn ventje want die nam afgelopen week alles over ❤

 11. Ooh zo fijn. We doen heel graag mee met ons gezin van 4. Zou heel welkom zijn om eens een weekendje met ons 4 op uit te trekken. Ooh we kijken er naar uit! Fingers crossed! Dankjewel voor de leuke actie.

 12. Ik doe graag mee voor mijn drie kindjes en mezelf. Wat zou het leuk zijn om hen tijdens de kerstvakantie te kunnen verrassen met een weekendje Oostende!

 13. Ik zou de hotelcheques geven aan een lieve vriendin die dit jaar een moeilijk jaar achter de rug heeft omwille van het feit dat ze moeite heeft om haar kinderwens te vervullen. Ik gun het haar heel erg om er eventjes tussenuit te gaan ❤️. Oostende heeft ook een speciale plaats in haar hart.

 14. Wat een leuke wedstrijd, omdat de zee zoveel te bieden heeft, heerlijk uitwaaien met die zalige zeelucht & waar Oostende zo een mooie stad is! Ik zou er graag naar toe gaan met mijn lief!

 15. Ik zou de bon houden voor mezelf en mijn gezinnetje. Na een aanrijding en een aantal pijnlijke weken thuis (wat voekl ik me opgesloten) zou zo’n weekendje uitwaaien aan het zeetje super zijn… ik zag laatst een artikel in de Standaard over een nieuw en hip hotel (met glijbaan in de lobby), dat zou het dan worden…

 16. Ik zou de bon voor mezelf en mijn gezinnetje houden. Na een vervelende aanrijding en enkele weken thuis zou een weekendje uitwaaien erg geapprecieerd worden…even met het pondje op en neer, garnaaltjes pellen, wandelen onder de gaanderij….ja, graag!
  Liefs Greet

 17. Ik doe heel graag mee! Aan het zeetje is het altijd goed, alleen veel te lang geleden dat ik er nog eens was! Tijd om er nog eens naar toe te gaan, dus de cadeaucheques winnen zou heel leuk zijn. Ik zou er met mijn vrienden naar toe gaan, want zo vaak zien we elkaar niet! Groetjes Lies

 18. Ik kreeg vandaag een facebookherinnering dat het 5 jaar geleden is sinds ik met mama een weekendje naar Oostende ging. Hoog tijd om dit nog eens over te doen en super benieuwd om de pareltjes van hierboven in het echt te ontdekken..

 19. Met mijn gezinnetje samen naar zee! Wat zou dat tof zijn. Mijn kleine dametjes (2 en 4) hebben nog nooit de zee gezien. En hoe mooi is dat om te delen.

 20. Het zee’tje…. altijd leuk:) ik zou ht m’n gezinnetje cadeau doen. Binnen enkele dagen komt baby 2…. en dan is ht vooruitzicht om even met het gezinnetje weg te kunnen een leuk vooruitzicht.

 21. Ik zou deze cadeau doen aan mijn ventje & kids, omdat mama heel vaak met vanalles en nog wat bezig is, waardoor ik soms het gevoel heb dat ik te weinig ‘mama’ ben.
  Een uitwaaiweekendje aan zee doet enorm deugd als qualitytime.
  Wij gaan ook heel graag richting de overkant van Oostende Stad, de rust, de natuur, … zalig.

 22. Zin in! Wij zijn ook fan van de zee en proberen zo vaak als we kunnen er op uit te trekken. Meestal laten we de Belgische kust voor wat ze is en trekken we naar Zeeuws-Vlaanderen, maar daar zou ik graag eens verandering in brengen. We hebben al veel over Oostende gehoord maar het is ons nog niet gelukt daar een weekend te verblijven. Dit is een mooie kans dus! Ons zoontje van 2 is ook gek op de zee en zeker op boten dus dat kan niet stuk!

 23. Weekendje aan zee! Dat is ideaal om mijn man, die super hard en veel werkt, de mogelijkheid te geven om zijn hoofd eens helemaal leeg te maken tijdens een leuke strandwandeling met de dochter. De zee laadt onze batterijen weer op!

 24. Ik wil mijn 2 kids wat graag trakteren op een weekendje Oostende. De zee en het strand zijn altijd top.. Blijven logeren en de overzet zullen er voor zorgen dat ze er nog jaren over praten.

 25. Vorig jaar brachten we met kerst een weekendje in Oostende door. Dit jaar lukt dat door omstandigheden niet. Wat zou het fijn zijn om een vervolg te breien met ons viertjes. De fonkeling in hun oogjes zien wanneer we door de lichttunnel in de winkelstraat wandelen, die gezonde blos na een deugddoende wandeling op het strand. Het zou zo fijn zijn om het te herbeleven. Fingers crossed!

 26. Oooh jaaa ik wil dat winnen voor mijn eigen gezin. Met 4 kids dringend eens nood aan weekend weg. Of een ideaal moeder dochter (s) weekend 😂. Ze zijn trouwens nog nooit in Oostende geweest.

 27. Hoe leuk is deze wedstrijd die ik op je stories zag! Ik moet wel meedoen nu 😁👍🏼Mijn dochter Anke (11 jaar) en ik zijn sinds een jaartje weer overgebleven met ons tweetjes. Een topteam als je het mij vraagt. ❤️ Helaas maken we veel minder uitstapjes dan vroeger en dat vinden we beiden erg jammer. Ik ben nu haar volleycoach geworden, zij heeft ook een drukker volleyschema en moet één week op twee bij haar papa. Veel vrije weekendjes blijven er dus niet over.. Ook de financiën laten niet altijd toe dat we nog vaak weekendjes of vakanties weggaan…. wat zou die cheque dus heerlijk welgekomen zijn! Ik doe graag mee, want ik wil Anke heel graag meenemen naar Oostende en The Crystal ship. Een prachtige verrassing voor mijn meisje onder de kerstboom! Ik duim! 🙏🏼

 28. Oh wat zouden we graag nog eens naar Oostende gaan, mijn man en ik. We sparen voor een grote droom dus het zit er even niet in maar een weekendje uitwaaien, liefst met onze beste vrienden erbij, dat zou het beste kerstgeschenk ooit zijn! 🙏🏻

 29. Ik zou het cadeau doen aan mijn man en 3 kids! Het is dikwijls moeilijk om echt aandacht voor elkaar te hebben en voldoende tijd te maken in het drukke leven. Nu in de examenperiode doet zo’n weekendje dromen van batterijen opladen met vitaminsea!

 30. Goh, een weekendje Oostende, veel te leuk eigenlijk om het dan aan iemand anders te geven. Mijn meisjes Estelle, 6j en Améline 3j vinden de zee echt G E W E L D I G!! En mijn man en ikzelf natuurlijk ook, in elk seizoen is de kust een leuke plek om te vertoeven en al zeker Oostende. Altijd wel iets leuks te doen, binnen en buiten en zeker voor kinderen. Please let us win! 🤞🏻

 31. Oooo! Need this so much! Uitwaaien en genieten van de zeelucht. In de winter vind ik de kust stiekem nog leuker. Minder druk en een magische sfeer. Ik zou deze bon cadeau doen aan mijn vriend, want O help, vorige week was hij jarig en door ziekenhuisopname van de mini, was ik vergeten een cadeautje te kopen 😬. Dan is dit ook meteen opgelost en kan ik er ook van genieten. Win win 🙈

 32. Onze jongste heeft vorig jaar in december het rustige Heusden verlaten en ze is “geimmigreerd” naar het verre West-Voaanderen (meestal is het omgekeerd 😂), namelijk Oostende (voor haar werk).
  Als kind ging ik met mijn ouders steeds op daguitstap naar Blankenberge. Oostende kende ik amper. Maar met onze kinderen gingen ze wel naar Oostende en daar hebben ze nog heerlijke herinneringen aan.
  Sinds Katrijn daar woont, hebben we al vaak de fietsen op de auto gezet om Oostende te verkennen en inderdaad Oostende leeft. Er is altijd iets te doen voor alle leeftijden. En de overzet naar het rustige gedeelte hebben we oa ook leren kennen.
  Maar nu…. ze woont daar op een appartement(je) met 2 slaapkamers. Maaaar ons gezin bestaat op dit moment uit 7 volwassenen en het is zooooo moeilijk om eens samen bij haar af te spreken voor een weekend Oostende omdat er te weinig slaapplaats is. En… in 2019 word ik 55 jaar en dat zou ik dus dolgraag samen met onze kinderen en schoonkinderen in Oostende. Dus die cheque zou voor ons echt een prachtig geschenk zijn (na alle moeilijke jaren die achter ons liggen). Prettige zondag nog xxxx

 33. In 2017 zijn mijn man ik elk met een zoon op weekend geweest. Topidee, want één op één tijd is niet altijd evident. Ik ging met de jongste zoon (6) naar Oostende en dat was een echte meevaller. Trampolinespringen, The Crystal Ship, de zee, spelen in de fontein, enz. In 2018 willen we het nog eens doen, maar dan ga ik met mijn oudste zoon. Mocht ik winnen, dan zou ik het reisbudget daarvoor gebruiken, voor een mama-zoon weekendje. Op naar Oostende!

 34. Lijkt me zalig… Nog nooit in eigen land op hotel geweest met onze 3 kindjes, lijkt me een hele ervaring. Dus onze duimen draaien op volle toeren! 👍👍👍😊

 35. Oh, Oostende, de koningin der badsteden! Zo’n 13 jaar geleden was dit de eerste reis die mijn vriendje en ik samen deden: We logeerden op een camping in Bredene en fietsten elke dag naar the city. Wat zou het tof zijn om samen met onze kinderen nog eens naar naar op reis te gaan.

 36. Leuk! Ik zou wel willen winnen als kadootje voor mijn vrouw, want ze doet super mysterieus over wat er voor mij onder de kerstboom ligt en ik heb er voor haar alleen een boek onder gelegd :s wel 1 dat ze graag wil lezen maar toch… hiermee zou de stress of ze wel content zal zijn ineens verdwijnen 😀

 37. Na 11 dagen ziekenhuis met ons kleinste madammeke is het hoog tijd voor wat quality time met het hele gezin want dat is er de laatste tijd helemaal overgeschoten. Enne stiekem ben ik wel fan van de zee en zo gaat onze volgende vakantie niet naar de Ardennen maar naar de zee <3

 38. Ik doe graag mee! Om samen met ML en de kindjes even te ontsnappen aan de bouwdrukte die nu al twee jaar duurt.
  Quality time helpt ons misschien wel door de laatste loodjes heen… 🍀

 39. Oh, Oostende, de koningin der badsteden 🙂 Het allereerste reisje samen met mijn vriendje, zo’n 13 jaar geleden, was naar Oostende. Het zou wel prachtig zijn om met hem (inmiddels mijn man) en onze 2 zoontjes eens terug te kunnen gaan. En dan iets luxueuzer dan in een iglo-tentje haha!

 40. Ik zou de cheques nog snel onder de kerstboom leggen voor mijn vrouw. Want ze doet super mysterieus over wat er in haar pakje voor mij zit, en ik begin wat onzeker te worden over het boek dat ik voor haar heb gekocht. Met deze cheques zou ik zeker scoren

 41. Ik ben twee weken geleden in Oostende bevallen van een zoontje Noah. Ik wilde graag daar bevallen omdat het Henri Serruysziekenhuis erg bekend is voor zijn onderwaterbevallingen en dat is gelukt ook (we wonen toch op een 45-tal minuutjes rijden) en het was een positieve ervaring. Het zou super zijn om nu nog eens terug te gaan naar Oostende met mijn zoontje en dochter van bijna 2 om de stad en de zee op een andere manier te gaan verkennen.

 42. Ik ben twee weken geleden bevallen in het Henri Serruysziekenhuis in Oostende van een flinke zoon Noah. Ik wilde graag daar bevallen omdat ze daar bekend zijn voor hun onderwaterbevallingen en dat is gelukt ook :). Mijn vriend en ik wonen op een 45-tal minuten rijden van Oostende dus veel meer dan de ziekenhuiskamer hebben we niet gezien. Het zou super zijn om nog eens terug te kunnen gaan met onze zoon en onze dochter van bijna twee jaar om hem zijn geboortestad te kunnen tonen en wat meer van de stad en de zee te kunnen zien. Groetjes

 43. Ik probeerde al een paar keer een reply te posten, sorry als die meerdere keren binnengekomen is.

  Ik ben twee weken geleden bevallen van een zoon Noah in het Henri Serruysziekenhuis in Oostende. Ik wilde graag daar bevallen omdat ze er gekend zijn voor hun onderwaterbevallingen en dat is gelukt en een positieve ervaring geworden. Mijn vriend en ik wonen op een 45-tal minuutjes rijden van Oostende dus veel meer dan de ziekenhuiskamer hebben we helaas niet gezien. Het zou super zijn om eens terug te kunnen gaan naar Oostende en onze zoon zijn geboortestad te kunnen tonen en wat meer van de stad en de zee te kunnen zien. Groetjes!

 44. Wij zijn echte zeebonken maar dat vergeten we soms in de sleur/sneltrein van het dagelijkse leven. Gierende wind in de haren, zand tussen tenen en tanden, daar doen we het voor! Ik wens dus voor kerst een weekend aan zee vol grijze garnalen, vliegers en zand… bergen zand.

 45. Ik doe heel graag mee voor een weekendje vitamin Sea met mijn echtgenoot.
  Samen even wat tijd maken voor elkaar in het drukke leven met twee kleine kindjes.
  Bedankt voor de leuke give-away! xx

 46. Wat zou ik dit graag doen met mijn gezin! … maar ik krijg mijn man nooit mee naar de zee. Ik wil graag bewijzen dat de zee meer is dan frigobox’kes en massatourisme. Oostende doet al jaren haar best voor kinderen, ik trad zelf nog op als danser in het griezelfeest op 31ste oktober in jullie mooie park, fantastisch evenement. En de spiekpietjes zijn een ander bewijs van de kindvriendelijkheid, maar ook jullie cultuur. Maar ik moet jullie niet uitleggen waarom ik er graag zou komen! Alleen mijn man nog overtuigen, wat wel zou lukken met een leuke bon! Prettige feesten!

 47. Ik zou de cheque cadeau doen aan mijn partner. (dan kunnen mijn zoontje en ik er ook nog van meegenieten ;-))
  Zee associeren wij standaard met de Nederlandse kust, door wat mindere ervaringen aan de Belgische.

  Fort Napoleon staat al een hele tijd om mijn lijstje… nu hem nog meekrijgen 😉
  Zo’n cheque zal hem zeker over de streep krijgen om de Belgische kust te herontdekken!

 48. Ik waag ook graag mijn kans, dit zou een hele leuke verrassing voor onder de kerstboom zijn voor de rest van mijn gezinnetje 🙂 We zijn nog nooit samen op hotel geweest!
  Oostende vinden wij trouwens een heerlijke stad, vorig jaar liepen we er rond op tweede kerstdag en waren we allen positief verrast over wat er daar allemaal te zien en te doen was. Voor herhaling vatbaar!

 49. Oh maar wat zalig zeg! Mocht ik die cheque winnen dan zou ik die cadeau doen aan mijn man. We hebben het hier de voorbije jaren niet makkelijk gehad en zo eventjes gaan uitblazen aan de zee lijkt me heerlijk te zijn en zou ons waarschijnlijk ook geweldig hard deugd doen. En wie weet mij mijn hoofd laten leegmaken en een aantal knopen doorhakken. Dus ik duim keihard 🙂

 50. Voor Bert, mijn man😗 Het afgelopen jaar was eentje met een grote up (Mila,s geboorte) en grote down een maand later (dood van B zijn mama) In januari werd zijn mama onverwacht paliatief en moesten we veel meer in België blijven, in april Mila geboren en een maand later stierf haar grootmoeder dan. Enkele weken nadien gingen we naar Slowakije voor wat rust maar met een baby begint die rust eigenlijk nu pas te komen.
  En de zee, Oostende, die maakt bij mij altijd mijn hoofdje leeg en geeft me energie, liefst vanal op een winderige dag. Dat wil ik samen met Bert voelen/beleven en dan iets lekker warm eten

 51. Ik zou er alvast erg blij mee zijn. Ik wil geen pity kaart spelen, ik zou er gewoon erg blij mee zijn om met mijn man lekker te kunnen uitwaaien, wafels te eten en gewoon eens lekker te gaan shoppen. En oh, ook een van onze eerste dates te kunnen herleven, dat was iets kijken in het Kursaal en dan iets eten aan een of andere Mexicaan vlakbij. Relax? Yes, please.

 52. Dag Lies,
  Ik zou heel graag eens een weekend met mijn dochters naar Oostende gaan. Ik speel al met het idee sinds ik op je blog las over je uitje met Axelle en Estelle. En het is nu(!) echt het moment 🙂 Hun jongste broertje is de voorbije maanden een paar keer ziek geweest waardoor ze iets te vaak te horen kregen: ‘wacht eventjes, mama gaat eerst eventes…’ (broer in zijn bedje stoppen, suppootje geven, properen kleertjes aandoen, thermometer zoeken, broer een beetje wiegen,,… ) Dus ze verdienen wel eens wat extra mama-aandacht! Veel beterschap voor jullie jongste.

 53. Dag Lies,
  Ik zou heel graag eens een weekend met mijn dochters naar Oostende gaan. Ik speel al met het idee sinds ik op je blog las over je uitje met Axelle en Estelle. En het is nu(!) echt het moment 🙂 Hun jongste broertje is de voorbije maanden een paar keer ziek geweest waardoor ze iets te vaak te horen kregen: ‘wacht eventjes, mama gaat eerst…’ (broer in zijn bedje stoppen, suppootje geven, properen kleertjes aandoen, thermometer zoeken, broer een beetje wiegen,,… ) Dus ze verdienen wel eens wat extra mama-aandacht! Veel beterschap voor jullie jongste.

 54. Hm ik heb al een paar keer geprobeerd maar mijn reactie komt er nooit tussen 🙁 :s
  Ik zou met mijn man naar Oostende wel willen, want daar zijn we 13 ofzo jaar geleden voor het eerst samen op reis geweest (met de tent op een camping in Bredene en dan elke dag naar Oostende gefietst). Zo tof zijn om dat nog eens opnieuw te doen met de zonen mee, en dan iets luxueuzer te logeren ook nog 😀

 55. We dingen mee. Voor onszelf, en stiekem vooral voor mezelf (mama van 2+2). Omdat we dat extra duwtje in de rug nodig hebben om er echt eens tussenuit te durven trekken. Dan kunnen we je leuke Oostende tips niet enkel mee lezen , maar ook mee beleven.

 56. We dingen mee. Voor onszelf en stiekem vooral voor mezelf (mama van 2+2). omdat we dat extra duwtje in de rug nodig hebben om er echt eens tussenuit te trekken. En dan kunnen we die leuke Oostende tips van jullie niet alleen mee lezen, maar ook mee beleven.

 57. Ik ga graag uitwaaien in Oostende, ik probeer er zo vaak mogelijk de breiclub mee te pikken en stiekem neem ik me dan voor om met mijn museumpass ook eens naar mu.zee te gaan. Lekker gaan eten in het Zeezotje of in de Grote Post, een koffie bij de Familie Janssen, ja graag, om van Theater aan Zee maar te zwijgen