wensje sofie about blue fabrics wisj

WISJ Design & About Blue Fabrics: match made in heaven

Misschien hoorde je het al maar vanaf 6 juni kan je de nieuwe stoffen van About Blue Fabrics verkrijgen. Het is een bijzonder toffe collectie die tot stand kwam in samenwerking met Sofie van Wisj Designs. De collectie bestaat uit vier mooie french terry’s in erg mooie kleuren en unisex prints. Bovendien had ik de eer om met mijn favoriete stofje uit de collectie van WISJ / About Blue Fabrics aan de slag te gaan.

Uit een lap van anderhalve meter maakte ik voor de drie meisjes een outfit. Kwestie dat twinning winning is en de stoffen van WISJ daar perfect voor dienen. Zoals altijd was dat hier een last minute zaak maar gelukkig verwerken deze stoffen als niks. Ik koos dan ook voor eenvoudige patronen. Hen samen op foto krijgen was net iets moeilijker.

Ik presenteer u dus een fotoreeks met één van de WISJ – stoffen in een poging de drie meisjes deftig op foto te krijgen. Ik zou zeggen: geniet, want ik vind het super tof! Rest me enkel nog te zeggen: proficiat Sofie & About Blue Fabrics met deze geweldige WISJ – collectie! Ik ben fan!

WISJ – Collectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.