wobbelyoga

Wobbelyoga – Liesellove & Studio Douz geven weg!

wobbelyogaStudio Douz en Liesellove slaan de handen in elkaar en organiseren een workshop wobbelyoga. De wobbel kennen jullie zeker al. Hij is razend populair en in steeds meer speelkamers kan je een exemplaar terugvinden. Maar wist je dat ook yoga en de wobbel een perfect paar vormen???

Via yoga voor kinderen probeert Elke van Studio Douz het lichaamsbesef van kleine yogi’s te vergroten en hun zelfvertrouwen te laten groeien. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar daarin af. Wobbelyoga combineert dan weer het mooiste van yoga met de wobbel. De wobbel maakt de yogalessen vernieuwend waarbij er extra aandacht is voor kracht en balans. Spelenderwijs ontdekken kinderen de mogelijkheden van hun lichaam en oefenen ze hun evenwicht, lenigheid en coördinatie. Vaardigheden die ze nodig hebben in tal van andere dagelijkse bezigheden en hobby’s.

wobbelyoga

Maar hoe kwam Elke hiertoe?

Elke is mama van drie kindjes en werkt als leerkracht wiskunde in het middelbaar. Vooral daar merkt ze hoe groot de stress bij jongeren reeds kan zijn. Omdat Elke het moeilijk had met het idee dat jongeren zo worstelen met zichzelf (of hun omgeving) in een levensfase die toch eerder onbezorgd zou moeten zijn, startte zij een opleiding tot kinderyogadocente. Zelf ondervond (en vindt) ze enorme positieve effecten van yoga. Afgelopen jaar startte Elke met het les geven aan kleine kindjes. Volgend jaar wil ze dit uitbreiden naar tieners.

Elke geeft ondertussen reeksen yoga aan kinderen maar organiseert dus ook af en toe nieuwigheden, zoals de wobbelyoga. Superleuk he?!?

wobbelyoga

Bovendien heb ik goed nieuws want ik mag enkele plaatsjes weggeven voor haar volgende workshop wobbelyoga. Heel bijzonder aan deze sessie is dat de kindjes het wobbel-avontuur samen kunnen beleven met hun grote held (mama, papa, oma, opa, …) waardoor het voor zowel kind als begeleider een onvergetelijke ervaring wordt.

Wanneer? 15 augustus in de voormiddag
Waar? Yogacafé ’t Rietveld – Sint-Amandsberg (Destelbergen)
Voor wie? Voor kindjes van 4 t.e.m. 12 jaar samen met hun favoriete volwassene

Wij zullen er alvast ook zijn! Dus hebben jullie zin om samen aan wobbelyoga te doen? Laat dan onderstaand weten waarom jullie willen meedoen en like de Facebookpagina van Studio Douz. Deelnemen kan tot zondag 5 augustus. Daarna maak ik de winnaars bekend!

Zowel hier als op Instagram geef ik drie plaatsjes weg voor de wobbelyoga. Wil je er sowieso graag bij zijn, dan kan je je hier inschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

  1. Ik waag hier graag ook mijn kans omdat ikzelf niet echt een yogaqueen ben maar toch denk dat het een supergoede invloed kan hebben op mijn, altijd nadenkende en overbeweeglijke, dochter . En mss is het voor mij ook wel eens een andere manier om yoga te leren kennen, want mijn vorige ervaringen waren niet echt top.

  2. Eerlijk ik ken Elke van onze cursus die we samen volgen maar ik ben een beginneling en zou graag ervaren hoe het echt is. En ik heb genoeg kindjes die dolenthousiast zouden zijn om deel te nemen. En voor mij zou het ook een leuk moment zijn om te ervaren, even genieten met 1 van mijn kindjes 🙂

  3. Lijkt me leuke een-op-een tijd met onze vierjarige dochter die anders de aandacht verdeeld ziet tussen haar en haar tornado-broer van twee.

  4. Ideale 1 op 1 activiteit voor de dochter van 4 en haar uitverkoren ouder! Kan de andere ouder met ons zoontje van 2 wat kwalitijd beleven. Bedankt voor deze kans.