Je hoorde vast en zeker al van het familiefestival Wonderweekend. Al enkele jaren wordt halfweg augustus de plantentuin te Meise omgetoverd tot een plaatsje waar groot en klein zich kunnen verwonderen. In een prachtige omgeving worden allerlei wonderlijke activiteiten georganiseerd en je kan er zelfs in een kartonnen tent overnachten. Het zal je dus niet verbazen als ik vertel dat dit al een tijdje op onze bucketlist stond. Het kwam er echter nooit van want ofwel zat ik zwanger te wezen ofwel was er nog een klein jonkie waardoor slapen in een tent misschien wel wat moeilijk werd. Maar dit weekend wat het eindelijk zover: Wonderweekend voor de familie Liesellove.

We stuurden onze plannen een beetje bij want oorspronkelijk gingen we voor de volledige beleving met slapen en al. Het leek mij heerlijk om te doen en de kindjes zouden het vast ook geweldig gevonden hebben. Maar de afgelopen dagen waren zo heftig en intens dat we onze plannen wijzigden. En dus gingen voor een dagje verwonderen en lieten we het slapen aan de vele andere gezinnen die er waren. Niet de volledige ervaring zoals ik had gehoopt maar genoeg om te kunnen genieten van de verwonderde gezichtjes van mijn kinderen.

Wonderweekend, het is een aanrader. Ik zou alle fijne activiteiten kunnen opsommen? Maar eerlijk, woorden zeggen soms niet voldoende. Doe het dus maar met de foto’s en ga volgend jaar zelf die wonderlijke sfeer checken. En dan gaan wij hopelijk voor de volledige ervaring. Maar voor nu was dit al meer dan wonderlijk genoeg.

Nog op zoek naar een leuke activiteit voor deze vakantie? Check dan even onze vorige to-do-blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie