• Chronische leukemie hebben dat is terecht komen op een zotte
 • Lief klein Estelletje Een kind dat bijna altijd lacht en
 • De normaliteit des levens Meer moet dat eigenlijk niet zijn
 • Vorige week konden Axelle en ik eventjes ontsnappen aan de
 • Mijn kleine meid is al lang zo klein niet meer
 • Elke dag probeer ik de ziekte zoveel mogelijk te negeren
 • Ergens ter wereld is er altijd een prachtige zonsondergang hoe
 • Estelle 11 maanden oud Stilaan bereid ik me

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Woorden van de week

18 juni 2013

4 Comments

 • Khadetjes 18 juni 2013 at 16:56

  Helaba! Ik ontving een "Liebster Blog Award" en ik wil 'm graag doorgeven aan jou omdat je leuke dingen maakt en ik hier graag kom mee lezen. Als je graag wat meer over jezelf wil delen, dan vind je hier wat te doen (http://khadetjes.blogspot.be/2013/06/ojee-nen-award.html)

  • Liesellove 19 juni 2013 at 07:56

   Fijn dat ik die van jouw doorkrijg… 🙂 Ik heb het al eens bekeken op je pagina en ik zal er werk van maken… alleen weet ik nu wat van de warmte 😉 dus doe ik dat later op de dag of week als ik wat meer bekomen ben… 🙂 ik volg je ondertussen zelf want idem dito lijkt het mij dat jij heel leuke dingen doet!

  • Khadetjes 19 juni 2013 at 08:05

   Welkom bij bij mij 😉
   Ik heb 't ook op mijn gemak gedaan zunne, dat epistel schrijven… daar zit geen haast bij.

 • Marieke 18 juni 2013 at 18:01

  wijze woorden 😉 en geniet van de barbecue!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×