Stoffenkamer Gent

Workshops @ De Stoffenkamer

Stoffenkamer Gent Stoffenkamer Gent Stoffenkamer Gent Stoffenkamer Gent

Toen Liesellove en punt zette achter de webshop, kreeg ik ongelooflijk lieve mailtjes en berichten. Ook eentje van Helena. Ik ontmoette ze daarvoor eigenlijk nog maar één keer kort maar kwam toen al super sympathiek over. Haar mailtje bevestigde dat. Kort daarna werd er een naaidate geregeld en zo leerde ik Helena beter kennen. Ondertussen valt ze onder de noemer van vriendin. Naaidate’s, 2nd Hand (Made), Gentse Feesten… 
Stoffenkamer Gent Stoffenkamer Gent Stoffenkamer Gent

Helena runt ‘De Stoffenkamer’ te Gent. Het is een geweldige zaak waar je echt alles vindt. Zoek je een bepaald kleur paspel, wees er dan maar zeker van dat ‘De Stoffenkamer’ het heeft. Vanaf september zal er ook een groot en regelmatig aanbod zijn van workshops. Want ja, onze vriendschap leidde ondertussen tot een samenwerking. Af en toe zullen de Liesellove-workshops dus doorgaan in ‘De Stoffenkamer.’ De eerste “Naaien voor Beginners” is al uitverkocht. Driemaal hoera!

Dus kom je graag eens workshoppen in ‘De Stoffenkamer’ onder mijn begeleiding, check dan volgende data en workshops en/of houd de site in de gaten want regelmatig worden nieuwe momenten gepland.

1 oktober: Naaien van een kinderjas (Patroon: Jackie – Ienemiene)
19 oktober: Sweater voor dames of heren
26 oktober: A-lijn kleedje voor beginners 

Wie weet tot dan!?!

P.s.: op zoek naar een specifieke workshop? Dan mag je altijd contact met me opnemen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments