Brandille & TwigIk had begin dit jaar allerlei wilde voornemens, ook op naaivlak. En in de eerste periode hield ik mij nog netjes aan die voornemens. Maar toen de zwangerschap het me soms te lastig maakte en Australië naderde, ebde dat naaien helemaal weg. Ik zat toen nog steeds niet in mijn naai-vibe en ik ging vooral aan de slag omdat ik vond dat het moest. Het stuk dat ik jullie vandaag presenteer heb ik toen gemaakt. Met de bedoeling het mee te nemen naar Australië. Maar na het naaien ervan zwierde ik het aan de kant en het duurde tot enkele weken terug voor ik de knoopjes bevestigde. Al een goed dat we hier tegenwoordig zeer Australische temperaturen hebben en het zomerse pakje voor Céleste nog véél gedragen kan worden.

Brandille & Twig

Het patroontje is er eentje van Brindille & Twig en zit echt heel snel in elkaar. Je naait het zowel in tricot maar ook katoen is een optie. Eindeloos veel mogelijkheden dus en vooral super schattig. Brindille & Twig is trouwens de perfecte patroonleverancier als het gaat over babypatroontjes. Moeilijk om ze niet allemaal in je winkelmandje te klikken… Ik hoop dat ik de komende twee maanden nog wat tijd vind om te naaien voor de baby, en voor de rest van mijn kinderen.

Brandille & Twig Brandille & Twig Brandille & Twig

Twee maanden, zeg je?!? Nog alle tijd toch? Wel normaal wel maar het geboortekaartje moet ik nog maken, inclusief doopsuiker (en ik heb nog geen idee). De meter en peter werden nog niet gevraagd, want dan moet je natuurlijk eerst weten wie je wil vragen. Ik wil persé mijn huis helemaal op orde: her-schilderen, kasten op orde, nieuwe zetel,… En dat allemaal terwijl de kids thuis zijn. Verder zijn er nog duizend plannen waardoor ik dus ondanks dat ik thuis ben gewoon altijd tijd te kort heb. Story of my life, haha!

Brandille & Twig

De foto’s nam ik gisteren in het park. De vrolijkheid spat er vanaf want Céleste leert stappen en tijdens de fotoshoot zette ze voor het eerste een stuk of zes stapjes na elkaar. Op het moment dat ik dat wou filmen, liet ze zich trouwens gewoon vallen op de grond. Peuters, ook zij weten al verdomd goed wanneer er een camera voor hun neus staat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties