zwanger baby 4Al van toen ik klein was, droomde ik van een groot gezin. Dat vorig jaar nummertje drie geboren werd, vervolledigde mijn verlangen. Ons gezin was compleet. Met het idee dat Céleste onze laatste baby werd, probeerde ik volop te genieten. Dat was niet altijd even makkelijk, wetende dat onze kleine madam toch een beetje leek op dat wat ze een huilbaby noemen. Maar ik deed het wel, want die babyfase komt gewoon nooit meer terug.

Gezin compleet. Bijgevolg focuste ik mij op nieuwe uitdagingen. Een studie, nieuwe toekomstplannen maken… Deels in functie van mezelf maar vooral ook in functie van mijn gezin. Het jaar 2018 zou het jaar van grote veranderingen worden. Eerst een reis naar Australië en daarna…

2018 wordt alvast een jaar met grote veranderingen. Niet de veranderingen die ik oorspronkelijk in gedachten had toen we elkaar in januari een voorspoedig jaar wensten. Maar wel bijzonder mooie veranderingen, van de mooiste zelfs die er zijn… Met blijheid kunnen wij dan ook melden dat ons gezin groeit. Kleine Céleste wordt ook een grote zus. Een klein wondertje groeit wederom in mijn buik, ik ben zwanger. Wat een prachtige verandering…

We kunnen niet wachten tot het september is… 

“De mooiste dingen in het leven komen onverwacht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

33 reacties

 1. Wauw! Je moet dan wel even een knop omdraaien om die plannen in je hoofd te wijzigen, maar die baby gaat zo welkom zijn in jullie heerlijke gezin, geniet ervan en dikke proficiat x

 2. WoW! Super proficiat! En lees ik hier dan in dat het eigenlijk niet echt de bedoeling was? Ik geraak hier niet eens tot nummer 3 zeg ;). Maar echt! WoW WoW WoW!

 3. Schitterend nieuws :). Hier is het ook zo, wat hoort te zijn. Wordt samen aftellen, maar hopelijk is bij ons net een tikkeltje vroeger ;). Dikke proficiat en geniet er van :)

 4. Oh… Proficiat! Ook wij droomden altijd van een groot gezin! En ook wij hebben er 4! Het is best pittig bij momenten maar ook zo zalig!

 5. Oooooooh!!!! Al even geleden dat ik nog op je blog raakte precies, maar net op tijd om dit te lezen!! Wat een heerlijk nieuws! Zal wel even verschieten geweest zijn als het niet de bedoeling was, maar zo fijn dat het goed voelt voor jullie! Deze baby zal alleszins in een geweldig en warm gezinnetje terecht komen, vol liefde! Spannend zeg! Hopelijk voel je je ook fysiek ok en kan je ervan genieten! Alleszins proficiat!!

 6. Hola, vier!!!! Je moet het maar doen hoor. Een dikke, dikke proficiat. Ik hoop dat je zwangerschap voorspoedig verloopt en ben benieuwd naar het babytje!

 7. Ook via deze weg een hele dikke proficiat gewenst. Amai 4 – VIER :) Ik bewonder je enorm!!! Ik vind grote gezinnen geweldig, ik betwijfel alleen of ik dat ooit zal aankunnen ;-) Maar jij gaat dat geweldig doen. Fijne zwangerschap meid! En onze 2018 ukjes zullen maar een maandje schelen ;-)

 8. Keicool nieuws!! Ik zag het al op instagram passeren maar kon daar nog niet reageren. Super proficiat.

  En best wat op je energieniveau letten eh. Mooi op tijd gaan slapen, zegt deze blogmama :p.

 9. Ooooohhhh! Die baby gaat in zo’n geweldige omgeving terechtkomen. Geniet ervan, van alle kleine en grote kwaaltjes, want het is het waard!